Macarons Venlo

Premium macarons

De macaron is van oorsprong een Frans koekje, bestaande uit twee luchtige amandelkoekjes met een smaakvolle ganache vulling ertussen. De koekjes bestaan uit amandelmeel, poedersuiker, glucose stroop en eiwit en zijn daarom glutenvrij*! De macaron koekjes zijn krokant van buiten en chewy van binnen.

Onze macarons zijn groter van formaat dan de Franse variant. Door onze speciale bereidingswijze en het hoge gehalte aan amandelmeel onderscheiden deze macarons zich van de rest. De subtiele combinaties van de beste chocolade, vruchten, kruiden, noten en nog veel meer zorgen voor een harmonieuze en ware smaaksensatie. Als vulling gebruiken wij een ganache van chocolade, room en fruit. De macarons zijn hierdoor krokant van buiten en zacht van binnen!

*Onze macarons zijn glutenvrij, echter maken wij ook macarons die wel gluten bevatten wat er voor zorgt dat onze patisserie niet 100% glutenvrij is. Vraag een medewerker naar de glutenvrije macarons.